Два роки відома тернопільська волонтерка «Самооборони Майдану Тернопільщини» Лілія Мусіхіна працювала без вихідних. Жінка каже, що виснажена і потребує відпочинку.

 



У цьому вона відверто зізналася 18 січня місцевим журналістам.

 

– Я страшенно втомлена, тож хочу знайти людину, яка би мене замінила взагалі, або хоча б на місяць-два, – говорить Тернополянам головна волонтерка Тернопілля. – Мені і фізично, і морально важко. Особливо мене образило, коли на Різдво в той час як інші святкували, я працювала на штабі і мені тролі в Фейсбуці закидали, що я десь віддихаю… і вживалии при цьому нецензурну лексику в мій адрес.

 

Лілія Мусіхіна звернулася до ботів і тролів, які намагаються залякати її та поливають брудом з проханням припинити провокації та шантаж.

 

– Мені не страшно, у мене чоловік там, де страшніше. В мене за плечима моя мама і моя Україна, тому мені абсолютно чхати на те, що ви про мене пишете, бо знаю, що я маю зробити, – додала волонтерка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: