Тернопільська Університетська лікарня поповнилася обладнанням на 300 тис. грн

Опубліковано:
4 Лютого, 2016 о 11:53

До Тернопільської Університетської лікарні привезли необхідну техніку, яка покращить якість лікування пацієнтів. А саме, заклад поповнився спостережною та дихальною апаратурою, рентгенобладнанням, концентраторами кисню, розхідними матеріалами, дефібриляторами, операційним нейрохірургічним мікроскопом, частково доставлено нейронавігаційну систему. Приблизно уся ця техніка коштує понад 300 тисяч гривень.

 



Головний лікар Василь Бліхар розповідає: «ця техніка не є нова, але вона пройшла відповідне тестування і показала, що справна і готова обстежувати та лікувати хворих. Звичайно, у нас є ще багато потреб, але це уже значний внесок».

 

 

Наступного року, такої допомоги лікарням Тернопільщини буде більше – зауважує радник голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Юрик. «Цього разу нам допомогли багато благодійників, з ними активно співпрацювала Університетська лікарня Тернополя і бачимо позитивний результат. Обладнання ми привезли з Франції – з цією країною працюємо в цьому напрямку уже не вперше, наступного року у нас заплановано надати  таку ж підтримку багатьом медзакладам Тернопілля».

 

Чимало обладнання уже встановили на місця, де воно і працюватиме, є техніка і у палатах, вона вже готова до роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: