14 жовтня о 11:40 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в недіючому приміщенні пилорами у місті Борщів на вулиці Промислова. Вогнем знищено 2 м.куб. дошки, 2 вікна, 5 т. тирси, пошкоджено облицювання стіни, 3 м.куб. дошки.  Причина виникнення загорання та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим та резервним  караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

 



14 жовтня о 14:06 виникла пожежа в кімнаті житлового  будинку в селі Шкроботівка Шумського району. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на суму приблизно 5 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди Дедеркал.  Під  час гасіння врятовано 1 господарську та 1 житлову будівлю та всього матеріальних цінностей на суму 250 тисяч гривень.

 

14 жовтня о 16:55 виникла пожежа в місті Тернопіль на вулиці Леся Курбаса у підвальному приміщенні 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено вхідні двері та електропроводку. Причина виникнення пожежі встановлюється. Загорання ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час ліквідації пожежі врятовано двох осіб.

 

14 жовтня о 17:39 виникла пожежа сміття на відкритій території в місті Ланівці на вулиці Привокзальна. Причина виникнення загорання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної  частини Управління.

 

14 жовтня о 20:40 виникла пожежа приватного складу на вулиці Тарнавського в смт. Гусятин. Вогнем знищено дрова 1,5 м.куб., пошкоджено приміщення складу. Ймовірна причина виникнення події – коротке замикання електропроводки. Матеріальні збитки складають 1 тисяч гривень. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: