Тернопільська область: юні рятувальники проведуть літнє таборування у Республіці Польща

Опубліковано:
25 Червня, 2016 о 10:53

23 червня 6 юних рятувальників з Тернопільщини у супроводі офіцера-опікуна з числа працівників Управління ДСНС України у Тернопільській області відбули в Республіку Польща. Тут, в навчально-відпочинковому таборі на Балтійському узбережжі, вони протягом трьох тижнів оздоровлюватимуться, навчатимуться та пізнаватимуть світ разом з польськими однолітками. Традиція такого літнього таборування започаткована 14 років тому, в рамках дружньої співпраці між польськими пожежними з міста Катовіце та українськими рятувальниками з Тернополя.

 



Дітям надовго запам’ятаються посвячення в члени табору, вечірні посиденьки біля вогнища з гітарою і печенням ковбасок, дискотеки та інші розваги. Вони зустрінуть багато нових друзів, побувають на різноманітних пізнавальних екскурсіях, відвідають зоопарк, ознайомляться з пожежними підрозділами, технікою та пожежно-технічним спорядження польських вогнеборців, під наглядом дорослих зможуть вдосталь позасмагати та покупатися у водах Балтики. Їх очікує корабельна подорож у відкритому морі й розваги у Веселому містечку, їзда на конях, спортивні змагання та заходи спортивно-пожежного змісту.

 

До слова, юні-пожежні з Тернопільщини не лише розважатимуться. Їх навчатимуть безпечно розпалювати вогнище, добувати прісну воду, надавати долікарську допомогу та багато іншого корисного та цікавого. Діти набудуть нового досвіду та отримають безліч яскравих вражень. А після завершення табірної зміни зміцнілими та загартованими повернуться додому.

 

Фотоматеріали на офіційній сторінці Управління в мережі Фейсбук

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: