Тернопільська фірма буде обслуговувати рівненські дороги

Опубліковано:
16 Травня, 2016 о 10:53

ТзОВ “Луцькавтодор-Сервіс” за експлуатаційне утримання 960 кілометрів автомобільних доріг державного значення на Рівненщині мало отримати 3,9 млн. грн. Підприємство взяло участь у торгах, організованих Службою автодоріг області, і мало найдешевшу пропозицію. Втім, перемогу відділи іншим — тернопільському ТзОВ “Дормакс”, яке за утримання доріг отримає з бюджету 4,35 млн. грн.

 



За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг Миколи Яворського, “Луцькавтодор-Сервіс” після того, як виграв торги, протягом 10 днів не надав потрібний пакет документів, а тому перемогу акцептували наступному за ціновою пропозицією учаснику — тернополянам. Чому волинська фірма не захотіла працювати на дорогах області — пан Яворський не знає.

 

Зазначимо, що «Дормакс» і минулого року вигравав тендер на експлуатаційне утримання доріг області, тобто ліквідацію ямковості.

 

Власником підприємства є Володимир Сембелерус, інформації про якого практично немає. Директором «Дормаксу» є Андрій Прокопович, який раніше очолював фірму «Юстас», яка також неодноразово вигравала тендери на ремонти доріг у Рівненській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: