Тернопільська електричка до Львова не доїхала – загорівся останній вагон

Опубліковано:
15 Жовтня, 2016 о 07:14

Електричка, яка виїхала вчора з Тернополя о 16.35 у напрямку Львова, зуміла доїхати тільки до Золочева. Загорівся останній вагон. Пасажири, які нічого не підозрювали, з подивом спостерігали за машиністами, котрі по черзі гонили перед їхніми очима туди-сюди. І головне: анітелень! Анічичирк! 

 



Мабуть понад усе прагнули дотягнути до містечка, щоб не залишити людей посеред поля. Ну, що тут скажеш… Можна тільки уявити, скільки люду завжди набирається у цей вид залізничного транспорту та ще й напередодні вихідних. Як склалася доля всіх пасажирів, котрі опинилися “за бортом” – не відомо. Обіцяли прислати тягача. Кмітливішим серед них пощастило вскочити у маріупольський потяг. Але не всім. Знайома, яка опинилась серед цих щасливчиків, розповіла по телефону про підслухану розмову. 
 
Молоді киянки, які були у потязі, з цікавістю розглядали через вікно станцію “Золочів”. Побачивши тернопільську погорілу електричку, почали захоплено обмінюватися враженнями, мовляв, який цікавий експонат. Як мудро зробило залізничне начальство, що не порізало на металобрухт, а виставило на показ. Моя знайома, щоб не псувати киянам ентузіазму, з яким вони обговорювали побачене, про себе відмітила: “Цікаво, а якої б заспівали ці дівчата, якби дізнались, про те, що тернопільські “експонати” (у вільний від стояння час) ще й примудряються пасажирів перевозити”. І сміх, і гріх! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: