Тернопіль знову показали на російському каналі (ВІДЕО)

Опубліковано:
27 Листопада, 2014 о 10:06

В ефірі новинного блоку на російському телеканалі “НТВ” знову “засвітився” Тернопіль. Цього разу московські ЗМІ піднімали проблему  домовленостей України та Європи у питанні залагодження непростої ситуації на Донбасі. Не обійшлося й без чергової порції брехні….




Так, проросійські мас-медійники запевняють, що українські солдати мерзнуть, адже наша держава видає їм берци з картону, які годяться хіба що для одноразового використання. Саме тому, йдеться у відео, бійцям не залишається іншого виходу як клянчати нормальне взуття у волонтерів.

 

” Про те, що зимою солдатам не буде в чому воювати свідчать і ось такі акції – в Тернополі декілька дівчат розділись, щоб зібрати гроші на бушлати воєнним”, – повідомляє НТВ.

 

– Ми розбились по парах, вибрали людні місця і обходимо їх. Збираємо кошти на амуніцію, аби хлопцям не було холодно на передовій, – каже на камеру тернополянка Марія Шаплай, яка разом з іншими дівчатами, попри холодну пору року, жертвувала власним здоров’ям. аби привернути увагу пересічних громадян до проблеми тих, хто на Сході боронить рідну країну.

 

Натомість, українська влада не втомлюється повторювати, що наші солдати одягнені у якісні та теплі речі, закуплені як за рахунок бюджетних коштів, так і за благодійні фінансові пожертви, зібрані небайдужими та свідомими українцями.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #НТВ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: