Тернопіль обслуговує лише 10 повій?

Опубліковано:
21 Грудня, 2014 о 17:12

Про посилену боротьбу з розпустою звітують місцеві міліціонери (ось посилання на звіт). При цьому їхні успіхи відверто смішні.

 



У ході оперативно-профілактичних заходів міліціонери виявили аж 13 адміністративних правопорушень, передбачених ст.181-1 КУпАП (зайняття проституцією). При цьому на облік взято аж 10 (!!!) жриць кохання.

 

– Кардинально змінити ситуацію із проституцією складно, адже кількість охочих заробити, продаючи власне тіло не зменшується. Коли хтось із представниць найдревнішої професії відходить від справ, чи за втручання правоохоронних органів, чи з особистих міркувань, на її місце приходить нова, – каже начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Сергій Запаранюк. – Також з’являються нові види проституції, наприклад, із використанням мережі Інтернет.

 

Міліціонери повідомляють, що здійснюють ретельний аналіз рекламних оголошень у ЗМІ та Всесвітній павутині щодо пропозицій з організації надання сексуальних послуг, участі в зйомках порнографічного характеру, високооплачуваної роботи в режимі „он-лайн”. При цьому запевняють, що роблять це виключно з метою встановлення порушників у сфері моралі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: