Те, що нові поліцейські в Тернополі побили кілька авто, – неправда

Опубліковано:
18 Березня, 2016 о 01:30

Тернополяни в соцмережах поширюють інформацію про пів десятка битих іномарок, якими користуються в роботі нові патрульні поліцейські.

 



У поліції заявили: жодне службове авто від 12 березня в ДТП не потрапляло і ушкоджень не має. Інформація про побиті патрульними поліцейськими іномарки не відповідає дійсності. Про це повідомив очільник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк.

 

Тернополяни  у соцмережах активно обговорюють інформацію про те, що від початку роботи нової поліції – 12 березня – поліцейські вже побили чотири службові автівки. Деякі користувачі соцмереж говорять про п’ять битих автівок.  

 

Перша подібна інформація з’явилась у соцмережах у коментарях на інфрмаціних сайтах. Зокрема, йшлося про те, що «поліцейська «Тойота» на БАМі влетіла в КАМАЗ», «друга «Тойота» виїжджала з гаража і в’їхала в оглядову яму», «третя виїжджала з мийки і в’їхала в двері»…

 

 

– Жодна з іномарок патрульних поліцейських не пошкоджена, – запевнив очільник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк 17 березня. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: