6 тисяч гривень та 700 американських доларів. Таку суму ледь не виманили шахраї у пенсіонерки із села Косів Чортківського району. Коли жінці зателефонували невідомі і повідомили, що її син у поліції і на його звільнення потрабна чимала сума, – вона не вагаючись позичила кошти у знайомих та родичів, взяла всі свої заощадженя і передала їх таксисту. По гроші цього разу шахраї прислали таксі з Тернополя.

 



Викликали його з номера, який неможливо визначити, а за послугу пообіцяли тисячу гривень. Водій погодився, адже гроші мав заробитинепогані. Однак коли йомупередали таку суму грошей – запідозрив щось «нечисте». Йоу вистачило розсудливості звернутися до правоохоронців. Завдяки такому вчинку і вдалося попередити шахрайство. Зараз правоохорнці намагаються втановити осіб, причентих до нього.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: