Поліцейські Тернопільщини кажуть, що за час їх роботи ще не стикалися з таким, щоб одна людина організувала цілу підпільну мережу гральних закладів по всьому Тернополю та ще й у районних центрах області. Сорокарічний житель Рівного створив на Тернопіллі гральний бізнес, який в Україні давно заборонений законом. Чоловік умудрився облаштувати 7 гральних клубів майже у всіх мікрорайонах Тернополя – та ще 4 у Гусятині, Бучачі та Чорткові. Майже усі вони діяли під вивісками «Лотерея», «Лото»…

 



Під час обшуків правоохоронці вилучили величезну кількість техніки, яка працювала на розвиток підпільного заробітку і на радість азартним гравцям – «це 138 персональних комп’ютерів та 11 платіжних терміналів» – розповідає заступник начальника управління захисту економіки в Тернопільській області департаменту захисту економіки НПУ Віталій  Гатанюк, – «наявність такого обладнання ці оренда 11 залів свідчить про те, що бізнес приносив власнику великі гроші».  

 

Власника гральних закладів чекає покарання – штрафні санкції від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: