Святий чи злочинець: що сталося у Бучачі

Опубліковано:
12 Жовтня, 2024 о 19:48

Отець Михайло Бубнів – поважний член суспільства. Капеллан з 2014 року, священник, що має парафії у селах Бучаччини, волонтер та справжній патріот. Однак, декілька днів тому, він начебто порушив спокій двох місцевих жителів, дорікаючи їм за те, що ті «досі не служать». Чоловіки відповіли мовчанкою, тоді отець дістав пістолет і погрожував їм, – стверджує Роман Довбенко на своїй сторінці у Facebook.

Поліція провела обшук у помешканні пана Бубніва. Повідомляється, що знайдено два предмети, які подібні на пістолети. Точно сказати, що це, можна буде вже після експертизи. Факт обшуку підтверджує речник поліції Тернопільщини – Сергій Крета.

Сам Михайло Бубнів усе заперечує і переконаний, що ця справа «замовна». Він запевняє: у нього чиста репутація, чоловікам він не погрожував, а лише захищав від нападків жінку, чий син залишився в Криму. Зброю правоохоронцям віддав добровільно, ті, за його словами, одразу ж переконалися, що з пістолета не стріляли.



Священник готується писати зустрічні заяви за приниження. Ми, тим часом, слідкуватимемо за тим, як розгортатимуться події.

У священника з Бучача вилучили два предмети подібні на пістолети, - активіст
У священника з Бучача вилучили два предмети подібні на пістолети, – активіст

Евеліна Дзюбановська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #обшук, #священник
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: