Свято для своїх дітей організували інспектори ДАІ з Тернопільщини (ВІДЕО)

Опубліковано:
1 Січня, 2015 о 20:20

Сніговик, феї, лісові та казкові герої, а також Дід Мороз із Снігуронькою – усі ці персонажі завітали на новорічний ранок до Тернопільського академічного театру актора і ляльки. Працівники театру організували свято для дітей державтоінспекторів, які перебували в зоні проведення антитерористичної операції. 

   



– До свята приклали серце та душу не лише служителі Мельпомени, але й інші небайдужі люди, – каже головний режисер Тернопільського академічного театру актора і ляльки Володимир Лісовий. – Один із підприємців краю підготував для дітей подарунки. Усім дякую та вітаю з Новим роком і Різдвом Христовим.

 

 

Більш як шістдесят дітей відвідали новорічний ранок “Дід Мороз та чарівнедзеркало”. Від імені усіх дітей та батьків подякувала за чудове свято дружина працівника міліції Марія Колодій.

 

– Висловлюю щиру подяку працівникам театру актора і ляльки та управліннюдержавтоінспекції в Тернопільській області за те, що провели для нас та дітей таке гарне свято. Ми знову повірили у казку. Вітаю усіх з Новим роком та Різдвом Христовим.

 

 

 

 

Після пісень та хороводів, ігор та танців маленьких гостей запросили на перегляд казки-вистави “Дивовижні перетворення”.

 

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дай, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: