Священики Тернопільсько-Зборівської архиєпархії їздили з духовною місією у Маріуполь

Опубліковано:
5 Лютого, 2015 о 08:36

Отці Євген Влох, декан Микулинецький, та Андрій Козак, парох с. Заздрість, 26 січня – 30 січня перебували у місці дислокації 37 батальйону ЗСУ (ВЧ В6266) поблизу Маріуполя. Священики духовно підтримали військових та привезли допомогу від вірних УГКЦ.




Отці відправили Святу Літургію, проводили духовні розмови, освятили воду, окропили нею бліндажі та військових. Також привезли гуманітарну допомогу від вірних Микулинецького деканату Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, а це: тепловізор Pulsar s-38, 2 електрогенератори Danlop, 15 пічок, 1 бензопила, 6 паяльних ламп та 3,5 тони продуктів харчування. Один жертводавець передав на потреби армії автомобіль УАЗ.

 

 

«Ситуація напружена, стрілять тут кожного дня, доводилося спати у бліндажах, – розповідає о. Євген Влох. – Проте вояки зберігають бойовий дух та вірять в перемогу. Військові вдячні за підтримку мільйонів українців, їх молитву та благословення священиків. Армія, що має добрий тил – непереможна».

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: