Свою лірику у грі і битві в Тернополі презентував Ігор Павлюк (ФОТО, ВІДЕО)

Опубліковано:
5 Грудня, 2014

Нову збірку лірики «Гра і битва» репрезентував учора в тернопільському «Домі книги» знаний в Україні та за її межами письменник Ігор Павлюк. Як зазначають видавці — а це «Навчальна книга – Богдан», ця книжка — «наріжний камінь, на якому кожен вдумливий читач побудує власний храм Душі. Збірка-межа, перейшовши яку, ти вже ніколи не будеш колишнім».

 

Збірку нових і найкращих творів Ігоря впорядкувала дружина поета Людмила Павлюк-Петрук. Внутрішні й зовнішні битви та перемоги, ігри та поразки, личини та сутності, сумніви й одкровення — все це та значно більше читач знайде на сторінках книжки.

 

Довідково. Ігор Павлюк — український письменник, науковець, лауреат Народної Шевченківської премії (Залізний Мамай), багатьох всеукраїнських літературних премій, лауреат премії англійського ПЕН-клубу; доктор наук із соціальних комунікацій; автор понад 30 книг, виданих не лише в Україні, а й за кордоном.

 


 




 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гра і битва, #ігор павлюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: