Свободівець з Тернопільщини знову на високій посаді (ФОТО)

Опубліковано:
20 Грудня, 2014

Свободівець з Почаєва Костянтин Красовський стрімко увірвався в середовище журналістів Тернопільщини. Може тому, що він закінчив Харкіський аерокосмічний університет, який розташований чомусь в Одесі, його побратим, тодішній голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк призначив пана Красовського керувати своєю прес-службою.

 
Працюючи в ОДА та отримуючи заробітну плату з бюджету, Костянтин Валентинович не надто переймався роботою. Безграмотні новини, пошук йому та сварка з іншими свободівцями (про це можна прочитати у статтях ТТ) спонукали молодого “професіонала” шукати спокійнішу роботу.

Цього разу допомогли БЮТівці.

Невідомо з якого дива, але розпорядженням виконувача обовязків голови обласної державної адміністрації І.Крисака №499-к, Красовського Костянтина Валентиновича з 9 грудня 2014 року призначили на посаду заступника начальника служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації. Призначення відбулося в порядку переведення з попередньої роботи, де пан Красовський до останнього часу займався ліквідацією свого попереднього відділу.

Тепер весь аерокосмічний запал нового заступника буде спрямований на вирішення проблем окремих категорій дітей Тернопільщини.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #костянтин красовський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: