Свободівець Кайда скуповує членів комісії від Партії регіонів (ВІДЕО)

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 13:50
Представники ВО “Свобода” від імені кандидата від цієї партії Олексія Кайди зробили непристойну пропозицію представнику ДВК від Партії регіонів.За грошову винагороду запропонували “правильно порахувати” голоси за кандидата-мажоритарника і за саму партію.


Як повідомила пані Галина, в особистій розмові, такі пропозиції надходять масово до представників більшості політичних партій, що зараза зареєстровані членами ДВК по місту Тернополю. Вимога одна – фальсифікації на користь Олексія Кайди і ВО “Свободи”.

Це не перші спроби грубого порушення виборчого законодавства зі сторони кандидата від ВО “Свобода”. Зокрема сьогодні вночі відбулася масова поклейка плакатів Олексія Кайди у заборонених місцях.
Крім того, підтвердилася інформація про те, що Олексій Кайда не зовсім воював, а більше перебував у зоні АТО. Як стверджували раніше ЗМІ, це було поблизу Слов’янська, де бойові дії давно закінчилися.
Як пояснив представник Тернопільської “Свободи” Володимир Стаюра у ефірі місцевого телеканалу ТВ-4. “Всі розуміють, що він (Кайда) є народним депутатом і ніколи там (у батальйоні “Січ”) офіційно не був. Він приймав участь у бойових діях. Коли відбувався парламенті, він був у парламенті”, – зазначив Стаюра у коментарі на відео, яке можете подивитися нижче.

Відео тут:www.youtube.com/embed/Pd5PPuw7mws?list=UUenvGHtggjiFcdb46nFry9w#t=32m31s

Як вже повідомлялося раніше, тернопільські ЗМІ оприлюднили відповідь на запит журналістів за підписом заступника Міністра внутрішніх справ, де зазначалося, що Олексій Петрович Кайда ніколи не числився у лавах батальйону патрульної служби МВС “Січ”, а також, що він немає дозволу на носіння зброї. Попри це кандидат від “Свободи” активно використовував воєнну тематику у своїй передвиборчій кампанії, стверджуючи, що він брав участь у бойових діях.

Цей же кандидат, висловлював не раз застереження щодо “людей Януковича”, хоча сам активно користується підтримкою Петра Порошенка, який у 2012 році 6 місяців пропрацював в уряді Миколи Азарова при президенті Вікторові Януковичу. Той факт, що Петро Порошенко перший потрапляє під люстрацію не викликає жодних застережень у Кайди. Він готовий користуватися підтримкою колишнього міністра Януковича заради перемоги.
Марко Пречесний



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: