«Свобода йде на розвал країни, щоб зберегти 15 голів сільських рад»…. і Сергія Надала

Опубліковано:
31 Серпня, 2015 о 23:13

Вчора терористичним актом під Верховною радою ВО Свобода фактично розпочала передвиборчу кампанію на виборах до місцевих рад, які відбудуться 26 жовтня.

 



Як влучно зауважив Юрій Луценко «Свобода йде на розвал країни, щоб зберегти 15 голів сільських рад», а Арсен Аваков прямо звинуватив Тягнибока та Свободу у заворушеннях під парламентом.

 

Справді, видимої причини «Дня гніву», окрім ефектного початку передвиборчої кампанії не було, адже зміни до конституції голосувалися лише в першому читанні, що не гарантує їх прийняття конституційною більшістю на наступній сесії, та «особливий статус» Донецької та Луганської області про які кричать свободівці закріплені в окремому законі та вже давно діють.

 

Ще однією темою яку піднімали перед вибухом гранати свободівці – децентралізація, яку на Тернопільщині на угоду ВО Свободи та міського  голови Тернополя Сергія Надала тормозять депутати і на це є ряд вагомих для Надала причин – чим гірше в області, тим Сергію Віталійовичу краще. І друга – жодне село навколо Тернополя не хоче приєднуватися до обласного центру, бо при апетитові свободівця села втратять за п’ять років усі можливі землі.

 

Цікаво, як буде оправдовувати дії Тягнибока і Свободи міський голова Тернополя Сергій Надал, якого відкрито називають одним із спонсорів ВО Свободи. Чи надалі буде накидатися на Арсена Авакова, як у випадку із затриманням Камінського на хабарі буде кричати про помсту, чи буде сидіти і відмочуватися бо на і так підмочений імідж Сергія Віталійовича «вибуховий» початок виборів зовсім не на руку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: