Світова спільнота готова повністю ізолювати Росію

Опубліковано:
16 Листопада, 2014 о 20:26

Під час  виступу на підсумковій прес-конференції  в Австралії президент США  Барак Обама заявив,  що санкції  проти Російської Федерації  готові ввести  всі 19  країн «Великої  двадцятки», якщо Кремль  не змінить  своєї позиції  щодо  України, повідомляють  Патріоти України з  посиланням на Обозреватель.

 



“Росія має всі можливості у виборі іншого шляху вирішення проблеми в Україні. І саме способом поваги суверенітету України, що відповідає міжнародному праву. Якщо Росія вчинить саме таким чином, то я перший запропоную скасування санкцій”, – сказав Обама,  додавши, що якщо цього не  трапиться – повна ізоляція Росії на міжнародній  арені  гарантована.

 

“Коли я зустрічався з главами держав ЄС, то вони всі висловилися і погодилися в тому, що Володимир Путін не дотримуються умови підписаних угод, на які він дав свою згоду. Як наслідок – всі наші країни готові продовжити і підтримати економічну ізоляцію. Нами зберігаються всі можливості, і постійно ведеться вивчення всіх додаткових механізмів щодо посилення тиску на РФ “, – заявив Барак Обама.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: