Вбивство через необережність – так кваліфікували дії 20-річного жителя Тернопільського району правоохоронці. Прикра подія, що трапилась – це приклад того, як через дурницю можна скоїти непоправне.  А банальний конфлікт може призвести до трагедії.

 



Сварка між двома хлопцями виникла у Тернополі біля вокзалу. Як розповіли очевидці, затіяв її 26-річний тернополянин, який і став її жертвою. Молоді люди почали скандалити у черзі в магазині. Тернополянин був напідпитку і намагався придбати товар буз черги. Це не сподобалося 20-річному хлопцю, що стояв у черзі і він зробив йому зауваження. У відповідь на чоловіка посипалась лайка.

 

Дав волю емоціям молодший на вулиці. Він вдарив нетверезого чоловіка. Кажуть, що лише раз. Проте удар був сильним і той невдало впав, вдарившись головою об асфальт. Лікарі констатували в нього відкриту проникаючу черепно-мозкову травму, сильний забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа. Ці травми виявились несумісними з життям. Через два дні чоловік помер.

 

Як виявилось, після конфлікту інший хлопець, навіть не підозрюючи його наслідків, сів у свою автівку і поїхав. Чоловіка поліцейські розшукали. Тепер йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років за вбивство черз необережність.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: