Суспільству важливо отримувати об’єктивний аналіз української політики, – Заява ПС

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 15:37

На офіційному сайті “Правого Сектора” розмістили звернення до журналістів за ЗМІ. 

 



Антиукраїнська пропаганда з боку Росії із залученням місцевих «зірочок» давно стала нормою. Але вояж російського серіального актора Міхаіла Порєчєнкова на Донбас викликає не обурення, а огиду. Відомий в Росії актор не тільки висловлює свою підтримку окупації українських територій, але й бере безпосередню участь в обстрілі позицій наших бійців. Власну ж недоторканість Міхаіл намагається забезпечити, ховаючись за написом «Преса».

 

Як безпосередній учасник бойових дій, «Правий сектор» не змінить свого ставлення до професії журналіста. На відміну від російських терористів ми не стрілятимемо у представників преси. Але тільки доти, доки псевдожураліст не тримає в руках зброї.

 

Якщо ж пан Порєчєнков і справді хоче отримати нові враження, ми запрошуємо його завітати безпосередньо в приміщення донецького аеропорту. Обіцяємо забезпечити достойний прийом і кваліфіковану медичну допомогу.

 

Що ж до самої події, то чи не забагато уваги незначному і по суті, і по статусу учасників, інциденту. Все це дуже схоже на спробу відволікти увагу українців від справді значущих подій. Зокрема, від бездарного військового командування. Безглузді втрати та загибель українських солдат на 32-му блокпосту – логічний результат їхньої професійної непридатності.

 

Не менше запитань і до результатів виборів. За бездіяльності правоохоронців та на договорняках з президентським блоком до парламенту пролізли покидьки на кшталт Довгого, Ківалова та Королєвської. А принципи формування нової коаліції продовжують ганебну практику торгівлі посадами в українському політикумі.

 

Також знову практично замовчується тема чергових кулуарних домовленостей з путінською Росією. Виникає логічне питання: а чи не є чергова здача українських територій справжньою ціною «порошенківського

миру»?

 

Партія «Правий сектор» закликає українські медіа приділяти менше уваги подіям за участі російських клоунів. Суспільству набагато важливіше отримувати об’єктивний та відвертий аналіз реалій української політики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: