Стильні метаморфози – як просто змінити свій гардероб

Опубліковано:
7 Червня, 2024 о 09:55

Літо — час змін і нового гардеробу. Легкі сукні, футболки, лляні штани, комфортні шорти та зручне взуття… Перелік одягу, який необхідний на літо, може бути й доволі скромним, головне навчитися усе гармонійно поєднувати.

Великий огляд

Спершу перегляньте наявний гардероб, позбудьтеся тих речей, які вже втратили актуальність або погано сидять на вас. Відокремивши те, що ми залишимо, а що більше носити не будемо, слід скласти список чого не вистачає. Ті, хто вже знає, куди поїдуть відпочивати цього року, можуть почати думати про спортивний одяг, зручне взуття або купальники.



Що потрібно, аби влітку виглядати стильно?

Оновлення гардероба до літа не обов’язково означає повну заміну одягу. Тим більше, що багатьом це просто не по кишені. Однак не завжди потрібно значні кошти, щоб виглядати стильні. Варто придбати кілька актуальних речей, які принесуть дивовижні результати й допоможуть скласти стильні образи. Ось кілька порад, щоб завжди виглядати модно:

  1. Вибирайте універсальні речі. Базові елементи гардероба, такі як біла сорочка, джинсові шорти або маленька чорна сукня, ніколи не виходять з моди. Вони можуть стати ідеальним фоном для більш екстравагантних аксесуарів.
  2. Експериментуйте з кольорами. Літо — ідеальний час, щоб додати барв у свій гардероб. Пастельні відтінки, неонові акценти та квіткові принти додадуть вашим комплектам свіжості та радісної енергії.
  3. Не забувайте про взуття. Чарівні босоніжки, легкі шльопанці, модні еспадрильї, стильні кросівки, екстравагантні туфлі. Взуття може додати вдалого акценту до вашого образу. Тому купити взуття жіноче — ідеальне рішення для літнього гардероба.
  4. Спробуйте нові стилі. Якщо ви завжди носили спідниці, можливо, варто придбати зручні комбінезони? Або замість повітряних суконь обрати елегантні піджаки? Такі зміни можуть принести несподіваний ефект і позитивно здивувати.

Який стиль літнього одягу вам може найкраще підійти?

Якщо ви вже маєте власний стиль і керуєтеся лише своїми відчуттями, то вам буде дуже легко орієнтуватися. Проте, якщо вам хочеться щось кардинально змінити? Зміни — це шлях до чогось нового, і завжди на краще, навіть, якщо це стосується одягу. Отож, розглянемо найпопулярніші літні стилі:

Романтичний

Романтичний стиль — це суто жіночий стиль, який привертає увагу своєю витонченістю, ніжними кольорами, повітряними фасонами та легкими матеріалами. Він може поєднувати елементи класики та спорту. Наприклад, яскрава приталена сорочка з цікавим візерунком, спідниця та кеди. Романтичному стилю притаманні ніжні кольори — рожевий, м’ятний, бузковий, салатовий або блакитний.

Бохо

Його ще часом називають богемним стилем одягу. Його особливість — плавні або багаторівневі сукні та спідниці, витончені блузки, етнічними елементами, вишивкою, яскравими принтами, бісером, бахромою та помпонами. Цей стиль характеризується багатошаровістю, барвистістю та легкістю.

Спортивний

Спортивний стиль любить легінси і джинси, кричущі кросівки, виразні легкі жакети оверсайз, а також сорочки з божевільними написами, і всі ці виразні золоті прикраси – якими ще словами можна краще описати спортивний стиль? Комфортний, привертає увагу, омолоджує та додає впевненості в собі.

Елегантний

Елегантний стиль використовує перевірені, класичні рішення щодо крою та кольорів. Людина, яка вибрала елегантний стиль, має у своєму гардеробі сорочки з довгими рукавами, спідниці-олівці й штани з тканини, костюми, жакети, туфлі на високих підборах, кардигани, і всі вони з високоякісних матеріалів. Усі речі універсальні й переважно в стриманих кольорах.

Важливо, щоб наш літній одяг був не тільки модним, але й зручним. Літо — час для спонтанних подорожей, вечер на свіжому повітрі та ледачих днів на пляжі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #літо, #мода, #одяг
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: