Степан Барна оглянув в Бережанах реконструйовану котельню

Опубліковано:
13 Січня, 2016 о 16:13

В рамках робочої поїздки в Бережанський район голова облдержадміністрації Степан Барна та народний депутат Тарас Юрик  оглянули в Бережанах  реконструйовану котельню, у якій встановлено твердопаливний котел.

Котельня знаходиться на балансі комунального підприємства теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго» та надає послуги з теплопостачання Бережанському обласному комунальному закладу   «Школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням трудового навчання»,  Бережанській гімназії ім.Б.Лепкого, ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та адміністративному будинку Бережанської районної ради.



У 2015 році в рамках реалізації інвестиційних проектів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію котельні виділено 744,5 тис.грн. та 82,77 тис. грн. за рахунок співфінансування з місцевого бюджету. Встановлення котла на альтернативному виді палива дає можливість зекономити використання природнього газу від 50 до 75 відсотків та значно покращити послуги з постачання теплової енергії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: