Справу бабульок, що клянуть під тернопільським РАГСом – передали в муніципальну поліцію

Опубліковано:
27 Вересня, 2016 о 17:13

Тернопільська міська рада відреагувала на петицію Бриль Вікторії Ігорівни – «Забрати “бабульок-співульок” та ромів від стін Тернопільського ДРАЦС». 

 



Зокрема, у відповіді йдеться: «Вашу електронну петицію від 01.09.2016 року на тему: «Забрати бабульок-співульок та ромів від стін Тернопільського РАЦСУ» розглянуто виконавчими органами Тернопільської міської ради в межах компетенції. Повідомляємо, що за дрібне хуліганство, тобто нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян передбачено адміністративну відповідальність згідно з ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У відповідності до ст.255 КУпАП оформляти протоколи про адміністративні правопорушення за вказаною статтею уповноважені на те посадові особи органів внутрішніх справ (Національної поліції) . Враховуючи вищенаведене, направлено звернення в Тернопільський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управління патрульної поліції в м. Тернополі для вжиття заходів реагування згідно чинного законодавства. 

Заступник міського голови – І.С. Хімейчук 
керуючий справами»  

 

Нагадаємо, тернополяни написали петицію щодо прохачів чи то заробітчан, які «чатують» на молодят під тернопільським РАГСом, аби там нарешті навели лад.  

 

У петиції авторка зазначала: «У дні реєстрації актів цивільного стану під дверима ДРАЦС чергують бабусі, які своїм нав’язливим співом портять мабуть найщасливіший день у житті молодої пари, на прохання батьків наречених вони не реагують, а лише гроші можуть їх втихомирити. Також, щодо циган які чергують під тими ж стінами і оточують наречену, зі словами “нєвєста дай дєнюжку, а то прокляну”, не дають проходу молодій парі!!! І от Вам перші привітання з весіллям! Пропоную поставити патруль перед входом вищевказаного органу і відганяти таких осіб для уникнення повторення цих прикрих ситуацій. Такому нелегальному бізнесу не має бути місця у Тернополі!»

 

То ж наразі, тернополяни чекають, як тепер відреагує на бабусь-співачок і ромів під РАГСом муніципальна поліція і коли нарешті, будуть якісь результати та порядок.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: