Спортивні школи області перебували під загрозою закриття

Опубліковано:
13 Вересня, 2015 о 12:13

2015 рік, за словами заступника голови обласної адміністрації Віктора Шумади, був дуже критичним для спорту в Україні і зокрема у Тернопільській області. Але жодна спортивна школа не була закрита, а навпаки тернопільські спортсмени разом з спортсменами України стали промоутерами нашої держави.

 



Відтепер Україну впізнають за її прапором, гімн нашої країни звучить на найвідоміших спортивних аренах світу, а наші спортсмени це обличчя нашої держави. Під час урочистого заходу з нагоди Дня фізичної культури і спорту вшанували хвилиною мовчання пам”ять спортсменів, які у розквіті своєї спортивної кар”єри віддали своє життя за нашу державу – Андрія Юркевича, Романа Ілляшенко, Ореста Квача.

 

Ми можемо пишатися, що 116 спортсменів нашої області членів збірних команд України з різних видів спорту виступають на чемпіонатах світу та Європи, а 12 наших земляків є кандидатами на участь у ХХХІ Олімпійських іграх 2016 року у м. Ріо-де-Жанейро (Бразілія). Директор департаменту сім”ї, молоді, фізичної культури і спорту Віктор Мацикур пообіцяв і надалі підтримувати усі спортивні заходи області та міста, а також робити все можливе, щоби залучати на Тернопільщину змагання різного рівня.

 

 

 

Грамотами були нагороджені кращі фахівці у галузі фізичної культури і спорту Тернопільщини. У 2015 році десять провідних спортсменів області отримували стипендії облдержадміністрації.

 

Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: