Співробітники Лановецького РП КВІ та правоохоронці підбили підсумки спільної співпраці

Опубліковано:
24 Червня, 2015 о 12:03

23  червня 2015 року відбулась спільна нарада співробітників Лановецького районного підрозділу Креминецького міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області з представниками  кримінальної міліції у справах дітей, підрозділу громадської безпеки, служби дільничних інспекторів міліції, територіального центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

 



В ході наради було підведено підсумки співпраці за 5 місяців поточного року та проаналізовано стан здійснення контролю за підобліковими кримінально-виконавчих інспекцій. Особливу увагу було звернуто на неповнолітніх засуджених осіб, а також на проблемні питання які виникають при здійснені розшуку засуджених.

 

За результатом вказаної наради заплановано ряд спільних заходів, спрямованих на покращення співпраці між підрозділами різних відомств. 

 

Вікторія Барановська,

старший інспектор Лановецького РП

Кременецького МВ КВІ

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: