Сотні тернополян провели в останню путь Андрія Голду

Опубліковано:
15 Квітня, 2015 о 18:00

Сотні тернополян сьогодні прийшли попрощатись з відомим тернопільським тамадою та заступником голови ради директорів компанії Helix Capital Андрієм Голдою.

 



Його не стало в ніч з 13 на 14 квітня. Андрію Голді було всього 33 роки.  Друзі та знайомі Андрія шоковані його раптовою смертю. Для всіх, хто знав цю світлу і позитивну людини, його втрата стала справжнім ударом.

 

«Він народився 9 серпня 1981 року в Тернополі і встиг за своє коротке життя багато чого. Не всі знають, що один з найбільш успішний ведучих і КВН-щиків нашої країни у свій час викладав у медичному коледжі і вчився в аспірантурі. Так, він був такий – неймовірно багатогранний, життєрадісний і цілеспрямований. Мав своє бачення будь-якої проблеми, креативно підходив до кожної справи, за яку брався й успішно реалізовував все задумане.

 

До того, як Андрій став частиною сім’ї HELIX, він встиг заснувати маркетингове агентство, успішно працював в рекламній сфері і був співзасновником весільного та туристичного агентств, побував у ролі організатора не одного фестивалю. Його знали і любили всі оточуючі, своєю потужною енергетикою він заряджав кожного, а його ідеї вражали і надихали тисячі людей …

 

А ще він любив життя, своїх рідних, близьких і друзів, навіть на шкоду собі, але на благо всім, він намагався зробити кращим кожен день.

 

Тільки недавно, на першу річницю весілля, своїй дружині Наталії він підніс букет з 365 троянд … Найбільше болить, що його восьмимісячна донечка Вікторія напевно не згадає його заразливий сміх, вибуховий гумор і всеосяжну любов.

 

Для всіх нас Голда, а саме так ми називали Андрія, залишиться не просто колегою, а справжнім другом», – пише у соціальній мережі Alexander Yegorov та додає відео-прощання з Андрієм Голдою. 

 

Відео можна подивитись за посиланням: https://vimeo.com/124917676

 

P1230766

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій голда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: