Солодкоголоса блондинка із Бучача змагається за можливість співати на відомому талант-шоу

Опубліковано:
25 Грудня, 2014 о 13:18

Показати себе всій країні та заспівати на сцені шоу “Україна має талант” мріє бучаччанка Лілія. Дівчина приймає участь в онлайн голосуванні на сайті проекту телеканалу СТБ.

 



На рахунку в Лілії – більше 770 голосів людей, котрі переглянули ролик, на якому дівчина виконує відому українську пісню. Втім, цього занадто мало, аби вирватися у фаворити змагання – зараз вона займає лише 14-те місце.

Перша трійка лідерів онлайн голосування мають трохи більше, ніж по 8, 5, та 3 тисячі голосів. Всі вони, як і Лілія з Бучача, талановиті виконавці. Серед інших талантів, що їх проявляють учасники інтернет-проекту, – танці, гра на музичних інструментах, написання віршів, актробатичні вміння тощо. Втім, найбільше демонструють саме свої співочі вміння.

Окрім Лілії, наш край представляє ще один бучаччанин – школяр Віталій, який сам пише і читає реп. На відміну від Лілії, хлопець поки не набрав ще достатньо голосів інтернет-користувачів, щоб претендувати на участь у талант-шоу.

Підтримати ж нашу землячку можна, проголосувавши за неї на її сторінці учасника:  http://mytalant.stb.ua/liliya/

Віталій також розраховує на визнання свого таланту. Його профіль: http://mytalant.stb.ua/vitalij/
Виступити на головній сцені шоу “Україна має талант” може будь-хто. Для цього потрібно загрузити на сайтhttp://mytalant.stb.ua/ своє відео з презентацією власного таланту та набрати максимум голосів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: