Сьогодні Україна прощалася з 18-річним кіборгом Сергієм Табалою (ВІДЕО)

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

Сергій Табала  (бойове прізвисько “Сєвєр”) мав вік лише у 18 років та днями він загинув від розриву снаряда, захищаючи аеропорт в Донецьку. 

Про це повідомляє сумське видання dancor.sumy.ua 10 листопада.

Як зазначено, в зону проведення АТО Сергій відправився добровольцем майже одразу після Майдану. Був вояком 5-го окремого батальйону  Українського добровольчого корпусу (УДК) “Правий сектор”.

На свій сторінці в соцмережі бойовий товариш загиблого Яків Циганков розповів, як пройшли останні хвилини життя “Сєвєра”: “Пам’ятаєте фільм “Порятунок рядового Райана”? Як снайпер на вишці сидів і відстрілював німців і не помітив, що  самоходка снарядом “зняла”його… Так загинув і “Сєвєр”.

 

Видання dancor повідомляє, що Сергій – наймолодший сумчанин, загиблий в зоні проведння АТО. І його похорон – найбагатолюдніші за останній час: більше тисячі сумчан прийшло попрощатися з героєм. Вони заповнили площу Незалежності, а траурна процесія розтягнулася на сотні метрів.

 

Сергій Табала похований на Центральному кладовищі на Алеї почесних громадян Сум.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #кіборг, #новини тернопільщини, #Табала, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: