Соцмережі підірвав дитячий журнал "ЛНР" з "татом Путіним"

Опубліковано:
19 Лютого, 2016 о 16:35

На окупованій території Луганської області (самопроголошена “ЛНР”) поширюють дитячий журнал, в якому президент РФ Володимир Путін зображений у вигляді тата. “Все ще гірше. Дитячий журнал від “ЛНР” “Ввічливі чоловічки”, – пише в Twitter журналіст Андрій Діхтяренко, екс-головний редактор луганської “Реальної газети”.

 



 
 
 
 

Крім того, в “казках” від “ЛНР” розповідається про “велику свиню”, “жадібного Кролика” і “Гидкого Турчина”. Головний редактор видання Сергій Колесников заявив, що основною метою журналу є “духовно-патріотичне виховання” підростаючого покоління. “Мы хотим, чтобы наши дети выросли такими вот “мальчишами-кибальчишами”, людьми без страха, без упрека, вежливыми, открытыми, защитниками своей земли, своих близких, честными и благородными”, — цитує слова Колеснікова сепаратистське видання “ЛИЦ”. “Мы хотим, чтобы у наших детей был какой-то идеал, и они к нему стремились”, — додав він.

 

Соцмережі вже відреагували на появу пропаганди для дітей. “Фууууууу. Тошнит теперь от этого дерьма”, — зазначив один з користувачів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: