Собаки кусають людей, а у медзакладах немає вакцини проти сказу!

Опубліковано:
2 Листопада, 2015 о 08:23

31 жовтня ввечері жінку на Злуки, 3а покусав рудий собака. Бродячий пес несподівано накинувся та вкусив за ногу раз, а потім накинувся знов і вкусив вдруге.

 



У результаті людина отримала 4 рваних рани. У травмпункті пораненій тільки обробили рани та наклали пов’язку, а ще повідомили, що вакцини для щеплень проти сказу у Тернополі нема вже 2 місяці. Купити її в аптеці також неможливо.

 

Порадили обов’язково спостерігати за собакою протягом 2 тижнів, чи вона не помре. Цікаво, що в травматологічне відділення навіть з направленням постраждалу не покладуть, бо також нема вакцини для ін’єкцій. За вакциною вже стоїть черга. На своїй сторінці у Facebook жінка написала: «Тепер, друзі, моліть Бога, щоб жила собака…».

 

Кажуть, що вакцину антирабічну (тобто протисказову) сироватку в Україні не можливо купити, бо вона імпортується з за кордону, але ще і досі не зареєстрована. Але чому колись в Україні виготовлювали сироватку власну, а тепер закуповують тільки за кордоном?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: