Сміття в пакетах при дорозі, побиті смітники, пляшки прикрашали Тернопіль після свят

Опубліковано:
13 Січня, 2016 о 14:44

Сміття в пакетах при дорозі, побиті смітники, пляшки та паперовий посуд на землі – ось що прикрашало наше файне місто після свят. Для того, щоб створити святкову атмосферу, Тернопіль прикрасили вогниками, на Театральному майдані з’явилася шопка із справжніми вівцями, карета із кіньми, лунала музика.  А після святкування, ніби в казці, все змінилося.

 



– Я завжди зустрічаю Новий Рік біля ялинки. Я побачив, як українці перетворюються на хохлів. І скажу вам в чому справа. Заграв гімн. Всі стояли,співали гімн. Це було дуже приємно дивитися, всі тримали руку. Тільки припинилось – відкрили шампанське , випили і всі поставили всі ті пляшки пусті біля себе. І весь майдан перетворився на суцільне зберігання пляшок, які під ногами валяються, все це падає. На ранок ми мали побите скло і просто занедбаний Театральний майдан, – розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський.

 

Свята – це період веселощів та розваг. Тернополяни, схоже, розважаються тим, що ламають смітники та прикрашають вулиці сміттєвими пакетами.

 

– Зараз почастішали випадки знищення урн. Кожної ночі фіксуємо, що урна пополам розвалена. То треба ще досить сили докласти, щоб її знищити. Це є територіальне майно громади. Воно купляється за гроші громади. Тернополяни, бережіть своє майно! – закликає Олег Соколовський. – Також попрошу, зараз ми об’їхали місто, дуже багато кульків, які люди виносять з дому, з побутовими відходами. Поставили вздовж бурдюра. Ну я не розумію, як можна не занести в контейнер. Можливо, не завжди близько є контейнер, через ущільненість забудови, але як можна просто винести на дорогу, щоб потім хтось за цими людьми прибирав? Просимо цих людей, припиніть виносити сміття на дорогу!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: