І ароматніше, і смачніше! Якщо не пробували — дуже рекомендуємо!
Інгредієнти дуже прості і найдоступніші, а страва виходить ну, дуже смачною! Набагато смачніше, ніж просто смажена картопля із цибулею.
Інгредієнти:
- Картопля
- Цибуля
- Капуста
- Рослинна олія
- Сіль
Приготування:
Картоплю нарізаємо брусочками і добре промиваємо в холодній воді.
Перегляньте також:
- Чанахи зі свининою по-львівськи – ароматна страва з м’ясом, квасолею та овочами
- Сіннабони: класичний рецепт легендарних булочок із корицею
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо картоплю та обсмажуємо практично до готовності. Не солимо!
Потім додаємо трохи дрібно нарізаної цибулі та капусту. Капусту нарізаємо тонкою соломкою.
Постійно перемішуємо. Солимо страву наприкінці. Навіть якщо додати капусти зовсім небагато, смак у страви виходить зовсім іншим. Це зовсім не схоже на звичайну смажену картоплю з цибулею.
