Служба автодоріг Тернопільщини зізналась, що не оплатила ремонт дороги

Опубліковано:
31 Серпня, 2015 о 22:01

Служба автодоріг Тернопільщини намагається оправдати те, що дорога М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече вкрита вирвами.

 



У Службі стверджують, що “неправдиве” інформування постійно надходить з одного і того ж джерела, тож в чиновників склалося враження, що хтось спеціально хоче зіпсувати репутацію тернопільських дорожників.

“Роботи на ділянці дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече не припиняються і на даний час виконані на 80%.  Нагадаємо, що роботи проводяться за власні кошти підрядної організації. Що стосується ремонту ділянки дороги в селі Плебанівка Теребовлянського району, то Служба автомобільних доріг повідомляє, про те, що виконавець робіт приватне підприємство «УкрЄвроБуд» має значний досвід виконання дорожньо-ремонтних робіт та має відповідну техніку і обладнання. Окрім цього, роботи із заміни дорожнього покриття у селі Плебанівка проводилися фірмою-підрядником за власні обігові ресурси. На даний час оплата за виконані роботи не проведена. Тому ставити під сумнів компетентність дорожньої фірми яка виконала роботи за власні обігові кошти не є доречним”,  – сказано в повідомленні Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

 

Водночас значно краще про компетентінсть підрядника свідчить вигляд та стан дороги, аніж оправдання чиновників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: