Скільки платять тролям в ФСБ і де їх шукають (ФОТО)

Опубліковано:
8 Січня, 2015

Плата їх невелика, не  розбагатіють. На одній з популярних фріланс-бірж з’явилося оголошення про пошук користувачів, які будуть залишати антиукраїнські коментарі та розпалювати ворожнечу на сайтах в інтернеті, передають Патріоти України.

 

Одне з головних завдань “роботи” – вступати в суперечки на новинних сайтах, провокувати інших користувачів, нав’язувати свою думку і тролити, пише сайт Watcher. Відповідно до опису “вакансії”, головні теми, якими належить оволодіти проплаченим тролям – “погіршення рівня життя в Україні, можливий Майдан-3, пригнічення російськомовних жителів, зубожіння, каральні операція на Південному Сході”. Всі ці повідомлення повинні подаватися на тлі того, що в Росії та Криму нібито прекрасно живеться.

 

Платити таким “співробітникам” замовник обіцяє від 5 до 15 рублів за пост. За його словами, в день автори “легко отримують” 500-700 рублів (близько 135 грн). плюс.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мережі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #троль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: