Скандал із Павлом Федиком в зоні АТО (ВІДЕО)

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 18:24

Озброєного чоловіка з 10 000 доларів США та недійсним посвідченням бійця батальону Луганськ-1затримали у Сєвєродонецьку, ним виявився екс-регіонал, депутат Тернопільської обласної ради Павло Федик, про це повідомляв журналіст Всеволод Філімоненко.

 



До журналіста В.Філімоненка звернувся екс-боєць батальйону Луганськ-1, депутат Тернопільської обласної ради від Партії регіонів Pavlo Fedyk, з вимогою, вибачитися перед ним і опублікувати спростування інформації, щодо його дій 16 жовтня в Сєвєродонецьку. Про які сайт Реально вже писав.

 

 

«Протягом декількох днів, Федик дзвонив і наполегливо намагався витягнути мене для особистої зустрічі, щоб пояснити “по чоловічому”, як потрібно правильно подавати в ЗМІ відео з його участю. Усвідомлюючи, як в зоні АТО може закінчуватися таке побачення, я, в цілях власної безпеки прийняв рішення просто направити до нього оператора з відеокамерою, щоб розібратися в ситуації і надати можливість даному громадянину висловити свою позицію» – повідомив Філімоненко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: