Скандал довкола посади головного лікаря в Теребовлі

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 12:20

У Теребовлі розгорілися пристрасті не лише в переносному, але й прямому значенні цього слова. Виконуючим обов’язки головного лікаря Теребовлянської районної лікарні призначений Некеруй Михайло Степанович.  Проти його кандидатури стали місцеві активісти.

 



Головний закид – Никеруй очолював відділ охорони здоров’я Теребовлянської райдержадміністрації за часів Януковича. Щоб чоловік відмовився від посади, на нього почали тиснути, а сьогодні вночі підпалили гараж.

Журналіст інтернет-газети “ПРО ВСЕ” поспілкувався по телефону з Михайлом Никеруєм. Чоловік не приховує, що працював за часів Януковича, навіть був членом Партії Регіонів.

 

– А як ви потрапили в партію: добровільно пішли чи..? – запитали ми в медика.

 

-А як ви думаєте потрапляють у партію одночасно 600 осіб? було або ти працюєш і вступаєш в партію або йдеш на вулицю. Третього не дано…

 

Попри членство у ненависній галичанам партії, про Никеруя говорять такі речі в Теребовлі: він займався ремонтами (підприємців “нагнули” і вони скинулися кожен на “свою” палату). Активно займався виборами через соцпрацівників. Теребовлянці характеризують його як “ярого прихильника минулої влади”, який так і не покаявся на Майдані перед громадою, як це зробили деякі теребовлянські керівники.

 

Сам пан Никеруй у розмові сказав, що вже рік як покинув лави Партії Регіонів. Теребовлянці ж кажуть, що він фактично був до останнього у лавах цієї ганебної сили, бо, напевно, не вірив у перемогу Майдану.

 

Головним лікарем лікарні нібито буде призначений Руслан Курцеба, керівник місцевої стоматологічної поліклініки, депутата райради. Цей медик не має скандального шлейфу. Член партії “Батьківщина”. І хоч він входить до команди голови райради Василя Попка, проте вважається виваженим чоловіком. Ймовірно, саме йому довірять керувати головним медичним закладом Теребовлянщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: