Син бійця з Тернопільщини, який загинув в АТО, мріє познайомитися з Роналду

Опубліковано:
4 Жовтня, 2016 о 10:43

Андрій Воробель, 11-річний син загиблого в зоні АТО бійця з Тернопільщини Івана Воробеля, мріє зустрітися з відомим португальським футболістом Кріштіану Роналду. Про це хлопчик розповів тернопільським волонтерам, – повідомляє Доба.

 



Тернополяни завітали до рідних бійця в рамках проекту “Відвідай сім’ю загиблого Героя”. Від початку літа волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО приїжджали в гості до сімей воїнів і вручали подарунки та грошову допомогу.

 

Іван Воробель із села Кам’янки Підволочиського району загинув поблизу міста Щастя восени 2015 року.  У бійця залишився 11-річний син Андрійко. Хлопчик захоплюється футболом, тенісом, мріє стати відомим футболістом та зустрітися із португальським футболістом Кріштіану Роналду.

 

– Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки. Відвідуючи родини, волонтери проводили анкетування, аби дізнатися про всі потреби та проблеми сімей, – коментують активісти.

 

Волонтери просять небайдужих людей долучатися до проекту та допомогти втілити мрії дітей у життя. Їхні історії  активісти будуть публікувати на своїй сторінці у Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: