Символ тернопільського материнства «відсвяткував» 6-річчя

Опубліковано:
3 Червня, 2016 о 20:24

Тернопільським лелекам – 6 років. Пам’ятник, встановлений на розі вулиць між пологовим будинком та місцевим РАЦСом, в останні дні травня відзначив свій день народження.

 



Нагадаємо, скульптуру «Пара лелек», авторства С.Лебединського, урочисто відкрили в Тернополі під час параду випускників у 2010 р. Подарував її місту тодішній міський голова, а сьогодні народний депутат Роман Заставний з родиною.

 

Це бронзове сплетіння двох лелек уособлює українську родину, добро і щастя. То ж не дивно, що впродовж свого існування пам’ятник є обов’язковим місцем для фотосесій молодят, сімейних пар, майбутніх батьків.

 

Із приємністю відмічаємо, що завдяки таким змістовним подарункам, духовні та мистецькі цінності у тернополян продовжують зберігатися, незважаючи на зміну влади. Доказом цьому є і встановлений у Тернополі пам’ятник великій українській співачці Соломії Крушельницькій, у повний зріст, єдиний у світі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: