Силовики Тернопільщини змагались в гирьовому спорті (ФОТО)

Опубліковано:
8 Грудня, 2014 о 11:34

У спортивному комплексі „ Текстильник”  відбулися змагання чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ „ Динамо”України з гирьового спорту  за програмою змагань „Динаміада-2014”.

 



У спортивному заході взяли участь 28 учасників з 9 команд правоохоронних органів області. Найсильніших  серед спортсменів обирав головний суддя змагань Зіновій Кульчицький – заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту.

 

 Змагання  проводилися з гирями вагою 32 кілограми.

 

 

 Переможцями командного заліку у гирьовому спорті стала команда обласного управління внутрішніх справ , друге та третє місця відповідно посіли працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області та податкової міліції.

 

 

 В особистих заліках перемогу у ваговій категорії до 60 кг здобув  Володимир Довгошия зі служби надзвичайних ситуацій, котрий виконав 35 підйомів. Серед спортсменів вагою до 70 кг першість виборов автоінспектор  Іван Свистун, а серед гирьовиків, вага яких перевищує 75 кг, переміг працівник податкової міліції Віталій Осідак.

 

 

Олексій Криворучко з обласного управління внутрішніх справ  у вазі понад80 кг осилив 73 підйоми. У категоріях  до 90 кг та понад 90 кг першість вибороли автоінспектори Володимир Дзюба і Петро Пігович.

 

Переможці та призери змагань нагороджені кубками та грамотами обласної організації ФСТ «Динамо».

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гирьовий спорт, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #силовики, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: