Популярність онлайн кредиту в країні зростає з кожним роком. Коли кошти потрібні терміново, єдиним способом швидко їх зайняти, є мікропозика через Інтернет. Послуги мікрофінансової організації ТребаКредит – це просте та доступне вирішення тимчасових матеріальних труднощів. Споживач має можливість за кілька хвилин, без перевірок, зайвих питань та бюрократичної тяганини взяти позику на банківську картку. Від позичальника потрібний мінімальний список документів та відповідність умовам МФО.

Що потрібно знати про мікропозику

За умовами сервісу онлайн кредитування, мікропозика на карту онлайн може бути оформлена громадянами України, яким виповнилося 18 років і старше. Позичальник повинен мати паспорт, податковий код та картку будь-якого українського банку. Соціальний статус та зайнятість значення не мають. Не треба підтверджувати розмір доходу довідкою з місця роботи, вказувати цілі, на які планується витрачатися кредит. Це позика без застави, поручителів та перевірок, яка оформляється віддалено.

Офіс фінансової установи відвідувати не потрібно, тож гроші позичати можна з будь-якого місця країни. Обумовлена сума перераховується клієнту TrebaCredit на рахунок вказаної ним картки. Новим позичальникам доступний максимальний розмір кредиту – десять тисяч гривень. Рекомендуємо перший раз брати незначну суму, щоб, не пропускаючи терміни, її повернути. Тоді підвищиться кредит довіри і з’явиться можливість збільшити суму позики до 20.000 гривень. З умовами кредитування можна ознайомитись із документа, переконавшись, що все законно, прозоро та безпечно.

МФО захищає інтереси клієнтів, зберігає їхню конфіденційність, і не поширює закриту інформацію третім особам. Система безпеки верифікує банківську картку позичальника, щоб кредитні гроші надійшли на його рахунок. Карта прив’язується до облікового запису із зазначенням її реквізитів у тому випадку, якщо її власником є заявник.

Якщо картка належить сторонній особі, вона не пройде верифікацію та в позиці буде відмовлено. Також автоматична система, що обробляє заявку, може видати відмову, якщо клієнт неправильно заповнив форму, вписав у заявку неактуальну чи хибну інформацію. Якщо ж всі умови були дотримані, і позичальник не має інших відкритих кредитів і непогашених боргів, він гарантовано отримає гроші після швидкого схвалення.

Хто може взяти мікропозику?

Кредитний сервіс характеризується високим відсотком схвалення заявок. Його послуги доступні повнолітнім особам незалежно від їхньої зайнятості, сфери діяльності та соціального стану. Отримати кредит через Інтернет можуть люди, які працюють офіційно або не мають такого статусу, і належать до інших категорій: безробітні, підприємця, фрилансери, жінки в декреті та домогосподарки, пенсіонери та студенти. Доступний кредит і тим, хто зазначений в реєстрі як неблагонадійний позичальник через зіпсовану КІ.

Спосіб отримання позики

  1. На онлайн калькуляторі виставити суму та період кредиту. Програма автоматично розрахує загальний розмір позики з урахуванням процентної ставки.
  2. Пройти швидку реєстрацію за допомогою телефонного номера.
  3. Заповнити форму заявки, прикріпити фотографії документів.
  4. Отримати результат за заявкою через кілька хвилин, які були потрібні системі для перевірки інформації.
  5. Підписати на порталі кредитний договір.

Після того як клієнт поставить цифровий підпис, погодившись з умовами договору, він може забрати кредитні гроші, які відразу надійдуть йому на картку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кредит, #мікропозика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: