Ще одне місто на Тернопільщині переходить на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті

Опубліковано:
2 Липня, 2024 о 16:13
Ще одне місто на Тернопільщині переходить на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті
Безготівковий проїзд.

Чортків переходить на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті. Такі зміни діятимуть із 1 серпня. Про це написали на сторінці Чортківської міської ради  у мережі Facebook.

«Готівку водії не прийматимуть. Безготівкова оплата дозволить зробити сферу комунальних перевезень та доходи прозорими. На таку форму оплати перейшов громадський транспорт у багатьох містах країни. Тож як сплачувати? Є три варіанти. Перший – банківська картка із чипом. Якщо у вас карта старого зразка, її оновлення у банку займе 10 хвилин. Розрахуватись можна і будь-яким гаджетом, який підтримує NFC. Другий – електронний квиток. Його можна отримати у міській раді, поповнювати – через термінали. Третій – картка чортків’янина. Право на її оформлення мають жителі громади, які належать до пільгових категорій. Перелік категорій та порядок оформлення картки шукайте за посиланням: https://www.chortkivmr.gov.ua/2024/06/27/94096/ . Вартість однієї поїздки становить 13 гривень. Ці зміни стосуються автобусів КП “Чортківський міський транспорт”: , №3, 9,11,12,14,16», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безготівковий проїзд, #валідатор, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: