Ще 115 українських захисників повернулися з російського полону

Опубліковано:
24 Серпня, 2024 о 22:55

Президент України Володимир Зеленський повідомив про успішне повернення 115 українських захисників з російського полону. Це важливий крок у процесі звільнення всіх утримуваних українців та демонструє ефективність зусиль української влади та міжнародних партнерів.



Повернення захисників додому

Президент України Володимир Зеленський оголосив про повернення 115 українських захисників з російського полону. Серед звільнених – представники різних військових формувань: Національної гвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил та Державної прикордонної служби.

Зусилля з пошуку та звільнення

Президент підкреслив важливість роботи з пошуку та звільнення всіх утримуваних українців.

“Ми пам’ятаємо про кожного й кожну. Шукаємо та докладаємо максимум зусиль, щоб повернути всіх”, – заявив Володимир Зеленський.

Роль обмінного фонду та міжнародної співпраці

Зеленський наголосив на важливості поповнення обмінного фонду для успішного звільнення українських військових та цивільних з російського полону. Він подякував усім підрозділам, які беруть участь у цьому процесі. Крім того, президент відзначив роль міжнародних партнерів, зокрема Об’єднаних Арабських Еміратів, у сприянні поверненню українців додому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Зеленський, #звільнення полонених, #міжнародна співпраця, #обмін полоненими, #українські захисники
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: