Шахраї продовжуть дурити: замість грошей – порвана газета

Опубліковано:
4 Квітня, 2016 о 07:23

Більше 10 тисяч гривень втратила довірлива пенсіонерка з Теребовлі. Шахраї застали її зненаціка, серед вулиці. Незнайомі чоловік і жінка, вийшовши з іномарки, почали розпитувати, як потрапити до лікарні, мовляв їхній родич потрапив у ДТП поблизу райцентру і зараз потребує термінової допомоги. Пенсіонерка сіла в машину до шахраїв, щоб показати напрямок до медзакладу.

 



Невідомі остаточно втерлись в довіру до жінки, коли в чоловіка заздвонив телефон – нібито лікарі просили терміново оплатити операцію та медикаменти. Незнайомці захвилювались – мовляв мають лише іноземну валюту при собі, а міняти її немає часу та поприсили пенсіонерку швидко обміняти їм долари на гривні. Жінка погодилась. А коли через деякий час відкрила сумку з грошима, то замість них побачила лише порвані газети. Зараз шахраїв розшукують правоохоронці.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: