Шахраї на Тернопільщині від імені головного податкового інспектора просять грошей

Опубліковано:
19 Березня, 2015

У підприємців Тернопільщини просять перерахувати гроші на банківський рахунок. Телефонують від імені в.о. начальника Тернопільської ОДПІ Сергія Бабія.


У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області офіційно заявляють, що посадові особи органів ДФС області жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали. Більше того, у ДФС наполегливо радять підприємцям та громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

– З метою запобігання використання шахраями злочинних схем, попередження фінансових втрат для підприємництва та недопущення можливих проявів дискредитації органів ДФС України, суб’єктам господарювання слід негайно повідомляти про будь-які випадки вимагання грошей на «телефон довіри», який працює щоденно в цілодобовому режимі за номером 23-63-92, а також за номером телефону 43-46-38 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька,1, каб.705, 707, – повідомляють у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДПІ, #сергій бабій, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: