Сергій Притула знімав у Тернополі сюжет для «Страстей за Ревізором» і не тільки…

Опубліковано:
10 Серпня, 2015 о 18:44

Сергій Притула в Тернополі, як він сам розповів, поєднав корисне з приємним. Взяв участь у зйомка з новоканальцями хороший сюжет для “Страстей по Ревізору”, а потім з сином Дмитриком пішли провідати реабілітаційний центр “Крок назустріч”, який учасники гумор-шоу “Вар’яти” взяли під своє крило.

– Люба, Надя і Світлана. Три психолога, які мають відповідну кваліфікацію, – зазначив Сергій Притула, – займаються реабілітацією бійців, котрі повертаються із зони АТО, працюють з їх родинами, працюють з волонтерами (а я ж казав, що і нашого брата треба буде лікувати!!!), сформували групи для адаптації дітей-переселенців. Коротше кажучи, робота робиться.
“Вар’яти” передали на потреби центру “черговий транш” у розмірі 20 000грн. Якщо комусь з тернопільських буде потреба, то адреса центру: вул. Над ставом,6 ; тел. 098 469 22 52.



 

P.S. Подібні центри саме цього фонду функціонують ще у 15 обласних центрах. Гугл Вам в поміч:)!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: