Серед терористів у Донецьку переполох – вони не знають, хто їх підриває, і рятуються з останніх сил

Опубліковано:
23 Листопада, 2014 о 19:20

У ніч на суботу, 22 листопада, в центрі захопленого бойовиками, іноземними найманцями і російськими військовими Донецька стався черговий вибух, розбиратися в причинах якого зібралося надзвичайно багато озброєних людей. Про це повідомляють користувачі соцмереж з Донецька,  передають Патріоти України. Як з’ясувалося, вибухнув газовий балон у кіоску з продажу шаурми. Прикриваючись необхідністю розслідувати інцидент, на місце події масово з’їхалися «ватники», які не бажають вмирати в донецькому аеропорту, пише radiobabay.

 



Як повідомляє @Snat56V, вибух стався біля одного з ресторанів на бульварі Пушкіна. На жаль, користувач не уточнив, біля якого саме, адже там розташовано більше десятка ресторанів з українською, російською, грузинською, єврейською, німецькою, ірландською, мексиканською або японською кухнею.

 

«Га-га-га! Типу слідство? Ну, так, треба розібратися. Докладно і не поспішаючи. А ще краще влаштувати там чергування всім натовпом», – їдко знущається над «ватниками» StopRascism. «Правильно. Там і «Амсторчік» поруч і ще хороші магазини є. Можна і в атаку піти», – у відповідь жартує radiobabay.  

 

При  цьому  користувачі  стверджують,  що  терористи дійсно  стурбовані вибухами у  місті, бо не знають, хто саме за ними  полює.  Через  це  частина бойовиків  залишила колишні місця  дислокації  і перебралась  до нових. При цьому хвастливі заяви боєвиків не припиняються. Нагадаємо, осетинські і чеченські терористи на Донбасі заявляють, що захоплять Львів.

 

Патріоти України

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: