Сепаратисти “ДНР” арештували своїх “міністрів”

Опубліковано:
16 Листопада, 2014 о 11:32

Бойовики «ДНР» заарештували одного з лідерів сепаратистського руху Донецька Олексія Грановського. Як повідомляють Новости Донбасса, про це заявили його дружина в Фейсбуці.

«Другий день мені обривають телефон друзі та знайомі з питаннями про те, що трапилося з Олексієм. Не буду більше мовчати, дійсно, мого чоловіка затримали, зараз він у СІЗО. Впевнена, що все буде добре, Олексій порядна людина, він ні в чому не винен », – заявила дружина Грановського.



У коментарях вона зазначила, що чоловік перебуває в СІЗО в Донецьку.

В свою чергу один із співробітників «прес-служби ДНР» Роман Манекін зазначив: «Вважаю принципово помилковим … арешт чиновника такого рангу без публічного роз’яснення підстав такого арешту. В ДНР в даний час відсутній прийнятий »парламентом« Кримінально-Процесуальний Кодекс. Права людини відсутні, як поняття. … Захиститися немає ніякої можливості: адвокатура не діє, законів немає, прийнятих Кримінального Кодексу та Постанови про військові трибунали, в той час, як судів, як таких, за винятком Верховного, немає взагалі.

 

Як відомо, в травні 2014 Грановський був «міністром ПЕК» в ДНР під керівництвом Дениса Пушіліна. У травні він подав в «відставку» через те, що «не поділяє поглядів зі своїм керівництвом з питань націоналізації донецьких підприємств».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: