Секрети великих порцій: як замовляти суші для великих компаній та заходів

Опубліковано:
4 Липня, 2024 о 11:27

Треба накрити стіл на купу гостей? Не проблема, бо у сучасних господинь та господарів завжди на готові є кілька закладів, де можна швидко, просто та за невеликі гроші замовити смачні страви для пригощання гостей. Наприклад, любителі східної кухні можуть лишити замовлення на https://dnipro.sushi-master.ua та згодом отримати доставку суші.

А що стосовно того, як розрахувати кількість страв, щоб було всім вдосталь. Все не так складно, як може здатися на перший погляд. До того ж, ми вам дамо кілька корисних порад, які будуть вам в нагоді.



Вечірка, свято, корпоратив – суші доречні скрізь

Не завжди є час та бажання готувати щось до столу, а тим паче вигадувати дещо особливе. Але й в цьому немає нагальної потреби, бо є різні сучасні заклади, де можна без проблем замовити будь-яку їжу. На певну годину готові страви привезуть вам додому в ідеальному стані.

Доставка їжі – це зручно, бо не треба самостійно готувати. У разі вибору правильного закладу, всі страви будуть неймовірно смачними. А якщо ви обираєте у якості пригощання суші та роли, то це ще й універсальні смаколики, бо вони смакують практично всім.

Щоб вам було простіше зробити замовлення, врахуйте наступні поради:

  • Дізнайтеся про уподобання ваших гостей. Наприклад, дехто може не любити суші з тунцем, а хтось віддає перевагу вегетаріанським стравам.
  • Попіклуйтесь про розмаїття сортів суші та ролів. Коли на столі багато різновидів страв, стіл виглядає цікавішим, а вашим гостям буде смачніше.
  • Обов’язково оберіть підходящі доповнення до суші та ролів. Підберіть соуси, подбайте про достатню кількість імбиру, а ще поставте на стіл кілька закусок та нарізані свіжі овочі. Не забудьте про напої.
  • Головна порада – розрахуйте необхідну кількість порцій. Зазвичай, на одну персону відводиться 8-14 шматочків, але все залежить від його розміру та складу.

Як бачите, процес організації застілля з пригощанням у вигляді суші не здається складним. Навпаки – така ідея здається доволі спокусливою. Радимо взяти її на озброєння.

А щоб ваше застілля точно було вдалим, радимо замовляти суші виключно в перевірених закладах. Один такий ми добре знаємо – це ресторан SushiMaster.

SushiMaster – ідеальний партнер для організації застілля

В цьому закладі ви точно знайдете ідеальні суші для посиденьок. В SushiMaster розмаїте меню, привабливі ціни та швидка доставка в будь-який куточок міста. Але про все це по порядку.

Найголовніше – це великий вибір страв. В меню є безліч сортів суші та ролів, а також маса інших страв, які ми обов’язково радимо скуштувати. А для вечірок і різних застіль радимо зазирнути в розділ Сети, де є багато наборів суші різного об’єму та складу.

Ціни тут вигідні не на словах, а на ділі. А крім того, в закладі безліч знижок та акцій, які зроблять ваше замовлення ще вигіднішим.

Залишити замовлення можна на сайті або в мобільному додатку. Ви навіть можете залишити попереднє замовлення. Будьте певні, все буде доставлене вчасно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #SushiMaster, #дорставка суші, #суші
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: