Секрети підготовки операторів FPV-дронів від Командування Сухопутних військ ЗСУ

Опубліковано:
13 Липня, 2024 о 12:53
Секрети підготовки операторів FPV-дронів від Командування Сухопутних військ ЗСУ
Секрети підготовки операторів FPV-дронів. Фото з відкритих джерел

Командувач Сухопутних військ ЗС України – AFU Land Forces Commander поділився секретами підготовки FPV операторів, оскільки усім відомо, що ефективність роботи безпілотних літальних систем на полі бою залежить від фахової підготовки.

Ефективність роботи безпілотних літальних систем на полі бою залежить від фахової підготовки. В Сухопутних військах побудовано спеціальну смугу перешкод.
Пілотування на даній смузі здійснюється під дією засобів РЕБ, а перешкоди, які долає оператор – постійно змінюються інструктором. Це робить процес навчання максимально наближеним до реального виконання бойових завдань, а пілота – універсальним та здатним приймати правильні рішення у нестандартних ситуаціях.

За його ініціативи в Сухопутні війська ЗС України побудовано спеціальну смугу перешкод. Пілотування на даній смузі здійснюється під дією засобів РЕБ, а перешкоди, які долає оператор – постійно змінюються інструктором. Це робить процес навчання максимально наближеним до реального виконання бойових завдань, а пілота – універсальним та здатним приймати правильні рішення у нестандартних ситуаціях.



Історії з фронту від “князівського” воїна про піхоту, військову хитрість та полонених

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дрони, #зсу, #РЕБ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: